تو صیه های تغذیه ای به منظور جلوگیری ازبروز سرطان پستان


یک رژیم غذایی بر پایه ی منابع گیاهی در مقایسه با رژیم های پرچرب و حاوی منابع حیوانی می تواند تا حد زیادی در پیشگیری از این سرطان مؤثر باشد.

1- برای کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه ، مصرف 

میوه  و سبزی تازه و مواد غذایی حاوی فیبرهای  گیاهی را افزایش دهید.

2- مقدار کل چربی های رژیم و به خصوص چربی های اشباع را کاهش دهید.

3- افزایش فعالیت بدنی به مدت حداقل 4 ساعت در هفته

4- به حداقل رساندن 

اضافه وزن  و چاقی 

5- کاهش مصرف غذاهای حیوانی به خصوص گوشت قرمز

6- استفاده از منابع غذایی حاوی 

اسید فولیک  ( سبوس ، جوانه ی گندم،  مارچوبه، کلم بروکلی،  اسفناج، لیمو، موز ، طالبی و توت فرنگی )