فصلنامه افق طلائی سلامت

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زابل

چند توصیه برای تغذیه دوران بارداری و بعد از زایمان

چند توصیه برای تغذیه دوران بارداری و بعد از زایمان:

تهیه وتنظیم: ناهیدقویدل کارشناس مادران شبکه هامون

منبع:کتابچه پیام نیکبختی نوشته دکترمحمداصفهانی وهمکاران،ناشر مهر راوش نوبت چاپ سوم1392 

- با مشورت پزشک یا ماما قرص آهن مصرف شود.

- روزانه نیم لیتر شیر یا ماست و یا30تا60 گرم پنیر مصرف شود.

- هر روز از سبزیجات در رژیم غذایی استفاده شود.

- روزی یکبار در وعده های غذایی گوشت یا


ماهی یا تخم مرغ استفاده شود.

- از خوردن غذاهای پر نمک خودداری شود.

- در آخرین وعده غذایی قبل از زایمان به جز آبمیوه، عسل، شیر یا سوپ صاف شده، غذای دیگری مصرف نشود.

- بعد از زایمان، گوشت( به صورت کبابی یا آب پز)، رطب، آبمیوه، عسل و سوپ جوجه استفاده شود و آب کافی نوشیده شود.

- در دوران شیردهی روزانه نیم تا یک لیتر شیر یا ماست یا30 تا60گرم پنیر و مقداری گوشت، حبوبات، سوپ و آش و غذاهای مفید دیگر مصرف شود.

 

[ ۱۳٩۳/۸/٢٤ ] [ ٩:٤٤ ‎ق.ظ ] [ حسینعلی ستوده ]

[ نظرات () ]