5 اصل تهیه غذای سالم و ایمن

 

  • غذاهایی را که می خواهید دوباره استفاده کنید مجددا“ بطور کامل گرم کنید.

  1. غذاها را در دمای مناسب نگهداری کنید

  • غذاهای پخته را در درجه حرارت اتاق بیش از 2 ساعت نگهداری نکنید.

  • هرگونه مواد پخته شده و فاسد شدنی را در یخچال نگهداری نمایید.

  • غذاهای پخته شده را برای استفاده مجدد به بالاتر از دمای 60 درجه و ترجیحا“ به دمای جوش برسانید.

  • مواد غذایی را برای مدت طولانی حتی در یخچال نگهداری نکنید.

  • اجازه ندهید که مواد غذایی جامد در درجه حرارت اتاق به تدریج از حالت انجماد خارج شوند.

  1. همیشه از آب سالم و موادخام سالم برای تهیه غذا استفاده کنید

  • همیشه از آب سالم استفاده کنید و با روش هایی مانند جوشانیدن یا استفاده از قرص کلر آن را سالم کنید.

  • همواره از مواد غذایی سالم و تازه استفاده کنید و از مصرف مواد غذایی دست خورده اجتناب کنید.

  • از غذاهای فراوری شده بهداشتی مانند لبنیات پاستوریزه استفاده کنید.

  • میوه و سبزیجات را خوب بشویید و ضد عفونی کنید به ویژه اگر آنها را خام استفاده می کنید.

  • مواد غذایی را بعد از تاریخ انقضا مصرف نکنید.

/ 0 نظر / 6 بازدید